Notiser

Aktuellt just nu...>>
Notiser Mars 2020

JSM i Göteborg
1 Mars: Lovisa Karlsson tävlade i helgen i Göteborg och i K22 klassen under JSM i friidrott. Lovisa vann sitt försöksheat på nya personliga rekordet 8.30 och tog sig till final. Mellan försöken på 60m häck och finalen på 60 m häck så hoppade Lovisa 5,92 i längd vilket gav henne ett brons! I 60m finalen fick Lovisa en fin start och ett bra flyt hela vägen över samtliga häckar. Lovisa korsade mållinjen inte bara först av alla utan även än en gång på nytt personligt rekord 8.28. Tiden är nytt svensk årsbästa för seniorer och endast en hundradel ifrån att ta sig in på tio-bästa-listan genomtiderna.

Vinst för David i Nederländerna
1Mars: Vinst för David Nilsson och bästa svenska tiden genom tiderna över 20km för David i Nederländerna! David vann 20 Van Alphen på tiden 1:00.31.

Veteran SM i friidrott
28-29 feb: Dubbla brons till Anna-Stina Wanby på 1500m och 3000m i K55 klassen då veterans SM avgjordes i Malmö denna helg! Anna-Stina sprang i mål på 12:33.54 på 3000m samt på tiden 5:54.61 på 1500m.

Vintercupen deltävling 8
1 Mars: Vintercupen deltävling 8 över 4,8 km avgjordes i helgen på Öland och Saxnäs. Först i mål blev Oliver Wykman (16.15) efter en spurtduell mot Anton Rehn (16.19). Tobias Ingvarsson sprang in som fyra (17.59) och Magnus Grimheden (18.33) blev sexa. Niondeplatsen knep Simon Östborg (20.50) och Sam Grimheden platsen efter. 12:a Christer Persson ( 24.11) och Johnny Söderstig (24.52) kom på 13:e plats.

I Damernas lopp blev Klara Öberg bäste Högbylöpare då hon blev trea på tiden 21.44 före Ulrika Wykman som sprang i mål på tiden 22.16. Camilla Persson (23.18) knep sjätteplatsen och Irene Rohde sjua på tiden 25.47.