Notiser

Aktuellt just nu...>>
Notiser December 2023

Sylvesterloppet Kalmar
31 Dec: Idag avgjordes årets sista lopp Sylvesterloppet i Kalmar över distanserna 5 och 10 km samt även kortare sträckor för ungdomarna 0,4-2km.

Maratón de Málaga & Medio Maratón
27 Dec: 10 december sprang Hanna Lindholm och David Nilsson i Malaga. Hanna Lindholm sprang marathonloppet och slutade där trea på tiden 2:34.50 vilket även är svensk årsbästa. Dabvid sprang halva distansen dvs halvmaran och kom även han trea på tiden 1:06.31.

Luciasprinten
15 Dec: Edvin Person och Tuva Grimheden har tävlat i Växjö på Luciasprinten. Edvin vann män 60 m på pers 7.27 och 200 m på 22.88 vilket är nytt klubbrekord inomhus för seniorer. Tuva vann 60 m häck F 17 på pers 9.81 och 200 m pers 28.31.

# foto decabild

Terräng EM
10 Dec: Idag avgjordes EM i terränglöpning i Bryssel. Towa Nilsson var en av sex löpare från Sverige som tävlade i F19 klassen. Towa sprang in på en 44:e plats och fjärde bästa svenska på tiden 20:53 på den 5km långa och leriga banan. Sverige vann lag EM brons där nationernas tre främsta löpares tider räknades in i lagtävlingen.
Stort grattis Towa till ett lag EM brons!

Foto @deca_text_och_bild

Julklappsjakten
10 Dec: Förra helgen gick den årliga Julklappsjakten i Göteborg. I F14 tävlade Vilma Hermansson i kula där hon stötte 9,49 vilket gav henne en 4:e plats. I F12 tävlade Anna Hermansson i 60m där hon sprang in på ett nytt personbästa 10.07. Anna sprang även 800m, även där ett nytt personbästa på tiden 3:22.92 vilket gav henne en 12:e plats. Anna stötte även Kula, där hon kom på en 14:e plats på nya personbästa 5.89.